Dani polja kupusnjača i paradajza

Nakon uspešnih dana polja paradajza proteklih sezona, organizovali smo druženje sa distributerima i uzgajivačima povrća iz Srbije i regiona jugoistočne Evrope a povod je bio nesvakidašni prezentacija celog portfolija kupusnjača i paradajza za tržištre jugoistočne Evrope. Prezenovali smo 37 hibrida kupusa, karfiola i brokolija kao i još 20-ak hibrida paradajza, glavni akcenat smo dali krupnim crvenim i pink hibridima koji su u našoj ponudi za ovo tržište.

Pored dobro poznatih hibrida kao što su Magnus Cresco, Bourbon od ranih kupusa preko Cabbice, Newton, Cataleya segmenta od 80-100 dana do lager kupusa Busoni, Lion, Zoltan, Tyson prezentovali smo i naše naj prodavanije crvene kupuse Romanov, Rondale, Romus kao i karfiole Ferara, Seoul i brokoli Stromboli, pored njih prezentovali smo i hibride koji tek dolaze na tržište.

Glavni akcenat kod paradajza je bio na hibridu pink paradajza Manistella koji daje izuzetne rezultate u letnjoj sadnji kao i na hibrid Volante od crvenih paradajza.

Pozitivne reakcije naših poslovnih parnera su podstrek za nas da i u budućem periodu radimo veoma posvećeno kako bi smo što bolje prezentovali naše proizvode u budućnosti.

Zahvaljujemo se svim našim distributerima na poseti i druženju a posebna zahvalnost pripada našem produkt menadžeru za kupusnjače DANENBERG Maarten-u.