Ko smo mi

Kao kompanija koja je inspirisana prirodom, naša misija je da učinimo da ljudi, partnerstva i usevi cvetaju. Ovo ostvarujemo kroz uloženo istraživanje i stručnost podržanu sa preko sto godina iskustva – ovo je osnova našeg partnerstva.

Hazera predstavlja istinski globalnu zajednicu zaposlenih i deoničara. Utičemo na mnoge zajednice širom sveta i svoju odgovornost shvatamo ozbiljno. Mi znamo da se svako seme, osoba i partnerstvo računa.

Naša svrha je da učinimo da ljudi, partnerstva i usevi cvetaju

 

Rastemo zajedno

Hazera ima sedišta u Holandiji i u Izraelu. Imamo podružnice u 11 zemalja, zajedno sa mrežom distribucije u okviru koje opslužujemo preko 130 tržišta. Naši partneri rade u svim podnebljima koja podrazumevaju različite uslove za rast i različite zahteve tržišta.

Više od jednog veka naš najveći prioritet je da u stopu pratimo naše partnere, razvijamo širok asortiman hibrida semena i pružamo sveobuhvatnu podršku na svakom koraku. Tim eksperata kompanije Hazera radi direktno sa uzgajivačima kako bi ocenio njihove potrebe, asistirao prilikom odabira i pružio smernice i podršku tokom proizvodnog ciklusa useva.

Naše nasleđe

Pre više od sto godina, Jan Broersen je počeo da prodaje seme kupusa lokalnim uzgajivačima u Tuitjenhornu u Holandiji. Kompanija Hazera Israel je osnovana 1939. godine – oživljavajući izraelsku poljoprivredu.

Danas, mi, zajedno kao One Hazera / Jedna Hazera radimo direktno sa uzgajivačima kako bismo svim našim partnerima obezbedili odgovarajuće seme dok crpimo iz više od sto godina iskustva. Naše ukusno, hranljivo povrće vole zajednice širom sveta.

Uložena stručnost

Kroz naše opsežne programe istraživanja i razvoja, postavili smo za cilj da poboljšamo prinos, kvalitet, otpornost na bolesti, pri čemu svaki novi hibrid pruža dodatnu korist i profit našim kupcima. Cenimo naše partnerstvo sa vodećim institucijama i primenjujemo najsavremeniju nauku kada razvijamo rešenja kojima naši kupci veruju i na koja se oslanjaju.

Zahvaljujući našoj snažnoj vezi sa našim partnerima, tokom godina smo razvili uspešne hibride semena koje odgovaraju potrebama tržišta.  Pročitajte više o našim osnovnim, revolucionarnim prekretnicama tokom godina.

Deo Limagrain grupe

Hazera je deo Limagrain grupe, međunarodnog poljoprivrednog udruženja farmera sa sedištem u Francuskoj. Limagrain je izrastao u najveću kompaniju za proizvodnju semena u Evropi, specijalizovanu za povrće, ratarske kulture i žitarice. Odeljenje za seme povrtarskih kultura u Limagrain-u je najveće u čitavoj industriji.